Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jonas Brothers, a jófiúk
Nick:
Cosmo girl photo shoot Nick Jonas 2 by jonastown.
,,Egyszer viccelődtünk a haverjaimmal a suliban. Mindenféle idiótaságot kitaláltunk, és a vége az lett, hogy megbeszéltük: aki veszít, azt a többiek bezárják a szekrénybe. Több sem kellett: amien balszerencsés voltam, természetesen én veszítettem. Hiába próbáltam elszaladni, hasztalanul rúgkapáltam: a többiek lefogtak, és bezártak a szekrénybe. Ott töltöttem a fizika órát. Kaptam érte egy igazolatlan órát, és még a tanárral is ,,sikerült" összefutnom a folyosón két órával később. Hát igen ilyen az igazi lúzer!"
 
 
 
Joe:
  joe.jpg Joe picture by cuppycakes94
,,Töriből írtunk dolgozatot, amire én egy szót sem tanultam. Gyorsan mentő ötletem támadt: a tenyerembe írtam az évszámokat. Gondoltam, ha az egyik feladatot így ki tudom puskázni, nagy baj nem lehet. Nem is volt, amíg véget nem ért az óra. Mert én teljesen megfeletkeztem a kézre írt puskámról, és úgy nyujtottam be a papírt, hogy azonnal lebuktattam magam."
 
 
 
Kevin:
Kevin Jonas - HQ by cstardust.
,,Fociztunk a szünetben. A lányok is ott voltak a közelünkben, és egyikük nagyon tetszett nekem. Hogy inportáljak neki, gondoltam, megmegmutatom, milyen jó vagyok, és akkorát rúgtam a labdába, hogy azt hittem, leszakad a lábam. Azt hagyán, hogy majdnem megrokkantam, de olyan ügyetlenül rúgtam bele, hogy a labda célt tévesztett, éééés... Kit talált el? Na, kit? Persze, hogy azt a szegény lányt!"