Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Tökéletes flört! (csak csajoknak)

Februára szerelem
hónapja,
aminek
természetesen
14-e,
Valentin-nap
a
csúcspontja.
 
1. Csak ti ketten!
Mielőtt megszólítanád, tarts terepszemlét, hogy se a haverjai, se a te barátnőid ne zavarhassák meg a pillanatot!
 
2. Tökéletes időzítés.
Nem mindegy, hogy milyen hangulatban találod éppen, ezért alaposan nézd meg, mikor szólítsd meg! Rossz időzítés: 5 percel a becsengetés előtt a suli folyosóján. Jó időzítés: suli után a parkban vagy a buszmegállóban.
 
3.Szemkontaktus.
Jó, ha már tudja, ki vagy, amikor megszótítod. Ehez finoman, de határozottan kezdj el szemezni vele már jóval a tervezett akció időpontja előtt!
 
4.Jó felsészükés.
Nyugi, mindent úgyse, tudsz neki elsőre elmondani, ezért nem érdemes előrre betanult szöveggel kísérletezni! Legyen spontán, lényegretörő és vicces. Így akármilyen jelentéktelen mondanivalóval felkelted a érdeklődését!
 
5.Röviden és tömören.
Ez nem az a helyzet, amikor nagymonológot kell mondanod. Egy, maximum két mondattal jelentkezz be, aztán ne húzd tovább. Ez pont elég ahhoz, hogy felkeltsd a figyelmét!
 
6.Csúcsformában.
Nem kell talpig sminkben és vadi új, trendi darabokban eléálnod, de a lepukkant külső se jelent jót! Figyelj rá,  hogy ne a lógós pólód legyen rajtad, ne rágd a körmödet, és ne húzgáld a hajad, amikor vele találkozol!
 
7.Jól hangzik!
Igyál néhány korty vizet vagy kapj be egy rágógumit! Ezzel ekerülheted, hogy elakadjon a szavad, vagy csak egy rekedt hang jöjjön ki a torkodon.
 
8.Take It Easty!
Természetes, hogy ideges vagy. Hogy megnyugodj, vegyél egy mély levegőt, egy darabig tartsd bent, majd fújd ki! Csak ez után indulj hódító útra!